Trädgårdstrender 2020

2020 blir förmodligen ett år då inredning av trädgården kommer att vara extra viktigt. Därför kan det vara kul att veta vilka trädgårdstrender som gäller och hur du ska tänka. Läs vidare och få tips!

Du behöver inte följa trender till punkt och pricka, det bästa är om du kika runt och blandar och mixar som du tycker känns rätt. Garden Store är en Trädgårdsbutik online som säljer allt i trädgårdsväg, från möbler till redskap att ha när man rensar och påtar i rabatter. Hela sortimentet följer dagens trender.

Uterummet – få ett extra rum

Att sudda ut begreppen utomhus och inomhus har blivit en het trend och dessutom en hållbar sådan. Ta med dig krukväxterna ut från rummen och sätt ut dem på balkongen eller uteplatsen i sommar och höst. Eller inred ett uterum helt efter eget önskemål, en oas där du kan dra dig tillbaka. Uterummet är årets stora trend så satsa på det du också. Det kan vara öppet eller inglasat som ett rum eller en balkong, huvudsaken är att det ska bidra till avkoppling och trevliga stunder med nära och kära.

Egenodlat

Försörj dig själv och din familj genom att så och odla egna grönsaker och kryddor. Det ger dig mat för större delen av året och ger dig ekonomisk vinning. Dessutom är det ju alla tiders att kunna gå ut och knipsa av lite gräslök eller göra en sallad av egna grödor. Odla även dina egna snittblommor att plocka av och binda en krans med. Då behöver du inte bege dig till blomsteraffären stup i kvarten. Så från frö med barnen och låt alla i familjen vara med. Det främjar hälsan, motoriken och alla dina sinnen. Enligt en artikel i Expressen ska det vara kul och lätt att odla och så, då känner barnen sig inkluderade.

Scroll to top