Därför bör du shoppa under Black Friday

En av årets populäraste händelserna är Black Friday som oftast sker under slutet av November. Under en hel vecka kan du fynda allt från kläder till teknikprylar och mycket mer. Det är ett perfekt tillfälle att köpa lite dyrare varor till rabatterade priser. Många använder också Black Friday för att köpa julklappar.

Inredningsprylar är något som kan kosta en hel del beroende på vad du gillar. Nu är det äntligen black friday på Varuhus1 där du kan fynda massor av varor till förmånliga priser. Här kan du hitta allt från gardiner och andra inredningsdetaljer till lite roligare prylar för kalas och jul.

–Under natten och förmiddagen på Black Friday ser vi generellt att svenskarna är ute efter teknikprodukter, medan intresset senare brukar skifta mot andra typer av produkter så som jackor och skor, inredningsartiklar och skönhetsprodukter, säger Carl Vult von Steyern, Nordenchef på Prisjakt till Aftonbladet.

Bra saker att köpa på Black Friday

Tidigare var Black Friday endast en dag men nu väljer de flesta affärer att köra Black Friday hela veckan. Det gör att du har en hel vecka på dig att fynda saker till hemmet och dig själv. Till exempel kan roliga spel vara perfekt att ge bort som present eller julklapp. För att unna dig själv kan du fynda skönhetsartiklar till billiga priser som annars kostar en hel del.

Populärt att shoppa online

Black Friday ses också som ett spännande event under en annars tråkig månad. Det är inte mycket som händer i November utan de flesta väntar bara på julen. Många svenskar föredrar att shoppa online då de kan shoppa i lugn och ro. Det är även väldigt smidigt att få hemleverans vilket är ytterligare en stor fördel med att shoppa online.

Scroll to top