Gratis tips och DIY-pyssel för skönhet

När det kommer till skönhet finns det massor med DIY du kan göra för din hud, ditt hår, din allmänna hälsa och inte minst för att få till just den looken du är ute efter till ett speciellt tillfälle.

 

Det är härligt att få resultat av något som inte kostar något. Det kan vara husmorsknep med de ingredienser du har i ditt skafferi eller något annat som egentligen har ett annat syfte – än att verka vårdande och förhöja skönhetsfaktorn. Lite liknande är det med gratissaker som går att hittas på https://greatoffers.se/. För gratis är ju gott, som vi alla vet. Och DIY är roligt, eftersom det sällan kostar särskilt mycket men ändå ger resultat samt är kreativt.

Gratis skönhetstips och DIY för ansikte och hår

I en artikel i Modette du som är sugen på att pyssla med din egen skönhet, en hel del goda råd och skönhetstips. Bland annat finns tips op hur du kan göra egna skönhetsmasker med bara det du har i köket. Som en kopp honung blandat med en halv tesked kanel att kleta ut på ansiktet och sedan tvätta av med varmt vatten. Eller varför inte göra din egen hårmask? Det enda du behöver är olivolja, honung och citron i en blandning för att skydda blekt och slingat hår. En banan och en avokado blir även de en mask, för ansiktet att njuta av. Det finns massor av liknande skönhets-DIYs att prova, och för det mesta har du redan allt hemma, i ditt kylskåp, kryddskåp eller kanske i ditt skafferi.

Liknande gratis tips finns det att hitta här. Där tipsas det om hur du kan skapa 4 olika face mists med det du förmodligen redan har hemma. Bland annat kan du göra en lavendel och aloe vera-mist med hjälp av lavendeldroppar i en sprayflaska tillsammans med aloe vera och sedan skaka om. Detta lugnar hud som till exempel varit utsatt för sol en sommardag. Lavendelns doft lugnar sinnena och sägs hjälpa sömnen att komma.

Fler skönhetshacks här:

Scroll to top